06 1204 3709

Vergaderlocatie op een unieke locatie in Rotterdam

ENGELS U hebt een top vergaderlocatie gevonden! Rooms on Water biedt u een bijzondere plek voor een vergadering of workshop. Behalve dat het schip uniek is en de ruimte perfect, is de locatie in Rotterdam Centrum fantastisch. Het schip ligt in de Leuvehaven bij de kruisng Blaak/ Schiedamse dijk. Het is slechts 5 minuten lopen van trein, tram, metro en parkeergarages en 1 minuut van de watertaxisteiger.

Onze vergaderruimte biedt plek aan max. 14 personen en is ongeveer 35m² groot.
U kunt de grote en twee kleine tafels in de door u gewenste opstelling verschuiven.
Er zijn ruim voldoende stopcontacten en er is WiFi.
Een beamer is nog niet aanwezig, maar wel een grote, witte muur. 

Als u en uw collega’s toe zijn aan een frisse neus, kunt u gebruik maken van een ruim terras met mooi uitzicht over de Leuvenhaven en museumhaven. In de pauze even een wandelingetje naar de Markthal of rond de haven behoort zeker tot de mogelijkheden.

Overnachten i.c.m. en workshop of vergadering

Indien u een meerdaagse vergadering of workshop organiseert en dus wilt blijven overnachten is dat geen probleem: Wij bieden aan boord 6 luxe slaapkamers met vloerverwarming, airco en een eigen badkamer.slaapkamer b&b en groepsaccommodatie RoW
Ook dineren aan boord behoort tot de mogelijkheden.
U kunt de gehele catering laten verzorgen.

Indien gewenst kunnen wij arrangementen aanbieden zoals ontbijt, koffie met gebak, lunch, diner, vervoer, evenementen, rondvaart, etc.

Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.