06 1204 3709

Unieke groepsaccommodatie op een luxe boot in Rotterdam Centrum

Prijzen

Extra’s

Overnachten met uw groep op mijn luxe boot Rooms on Water in het centrum van Rotterdam is een bijzondere ervaring. De groepsaccommodatie is nieuw (eind 2017), bijzonder en sfeervol en ligt ook nog eens zeer centraal afgemeerd.
Uw groep kan aan boord van mijn schip Wilhelmina  verblijven en slapen in de Leuvehaven, vlakbij vele hotspots. Het prachtige schip is het gehele jaar als groepsaccommodatie beschikbaar.


Huur de boot in z’n geheel voor een gezellig familieweekend, vriendenweekend, teamweekend in Rotterdam centrum.
Of kom samen met collega’s evt. gecombineerd met een workshop/ vergadering doordeweeks. Ook kunt u een bedrijfsuitje of personeelsuitje in Rotterdam combineren met een overnachting aan boord.

6 slaapkamers met privé badkamer

U beschikt over 6 mooie hutten (superior cabins). Iedere hut biedt plaats aan 2 (+ eventueel 1) gasten en heeft een eigen badkamer (toilet, wastafel en douche, make-up spiegel), airconditioning, vloerverwarming en opengaand patrijspoort. Het patrijspoort heeft een klep, waardoor u de slaapkamer desgewenst kunt verduisteren.

Slaapkamer groepsaccommodatie   Badkamer groepsaccommodatie   Slaapkamer groepsaccommodatie

Sfeervolle woonkamer

Voorin de boot is een gezellige sfeervolle woonkamer, met voldoende ruimte voor uw hele groep om gezamenlijk te eten, spelletjes te doen of gewoon samen te zijn. In de woonkamer zijn een grote en twee kleine tafels, zodat u kunt spelen met de indeling en bv. ook allemaal aan één grote tafel kunt eten. Een stereotoren met bluetooth en ingebouwde boxen, gratis WiFi en kunst aan de muur maken de woonkamer af.

Woonkamer Rooms on Water  Groepsaccommodatie Rooms on Water   Groepsaccommodatie Rooms on Water

 Keuken

Ook de keuken staat tot uw beschikking: Compleet uitgerust, zodat u met uw groep desgewenst zelf kunt koken. Er zijn een oven, magnetron, inductiekookplaat, koelkast, vriezer (op aanvraag), afwasmachine, koffiezetapparaat met filters en en waterkoker beschikbaar voor u. En natuurlijk een compleet servies en glaswerk.

Keuken groepsaccommodatie   Keuken groepsaccommodatie 

Terras

Op het dek kunt u gebruik maken van een ruim terras met mooi uitzicht over de Leuvenhaven en museumhaven. Voorzien van banken, stoelen en een tafel (tevens een groot raam: koekoek in scheepstermen).


Prijs


Door op ‘book online’ in de menubalk uw gewenste data in te vullen ziet u de prijs per nacht. Prijzen variëren grofweg tussen €1100 en €1400 gedurende het jaar.
Voor de periodes langer dan een lang weekend heb ik speciale prijzen met korting gemaakt, mail Moniek om te reserveren.

2019   Laagseizoen
(nov – dec)
  Hoogseizoen
(maart – okt)
Weekend (2 nachten)   € 1250   € 1390
Lang weekend (3 nachten)   € 1825   € 1990
Lang weekend (4 nachten)   € 2160   € 2390
Midweek   € 2045   € 2259
Week   € 3095   € 3325

 

Optie nemen?  Aanvragen via Moniek (optie kan voor max. een week)..- O.b.v. huur van de volledige ruimte, incl. keuken, met 12 personen;
– Aan boord: vanaf 15 uur.
– Van boord: uiterlijk 11 uur.
– O.b.v. zelfverzorging;
– Excl. 6,5% toeristenbelasting;
– Incl. 9% BTW;
– Excl. €75 eindschoonmaak (21% BTW);
– Extra personen kunt u bijboeken á €30 per nacht p.p.;
– Incl. dekbed, handdoeken set, shampoo/ zeep en keukenlinnen;
Aanbetaling bij boeking: 50% van de huurprijs, 4 weken voor aankomst betaalt u de rest van het bedrag.
– De borg is: €250 en wordt bij de 2e aanbetaling in rekening gebracht.
– In het weekend is slechts 1 nacht boeken in principe niet mogelijk. Het kan soms wel last-minute, vanaf een maand voor de huurperiode. Dit kunt u dan op de Book online pagina zien bij het invullen van de data.
– Doordeweeks is het wel mogelijk 1 nacht te boeken (behalve tijdens christelijke feestdagen);
– Tijdens Kerst en Oud&Nieuw dient u minimaal 3 nachten te boeken.

Een aantal uren bijboeken tegen een meerprijs is mogelijk indien de accommodatie niet verhuurd is. Bv. bij vertrek om 19 uur: meerprijs €200.

Let op: Als je een vrijgezellenweekend wilt organiseren bij Rooms on Water moet je voor het reserveren eerst contact opnemen met de eigenaresse!

 Ik kan u helpen een boeiend weekend samen te stellen.


Extra’s

De extra’s zijn te boeken als u reserveert of tot een week voordat u aan boord komt per e-mail. Altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Rotterdam Welcome Card: Deze Card geeft minimaal 25% korting bij 50 attracties, musea, restaurants en uitgaansgelegenheden. Met de bijgesloten OV-chipkaart kunnen bezoekers 1, 2 of 3 aaneengesloten dagen onbeperkt in- en uitchecken op alle metrostations en in trams en bussen van de RET in het gebied van de stadsregio Rotterdam. Let op: de Card is niet geldig op de Watertaxi, waterbus, Fast Ferry, BOBbus en bij andere OV-bedrijven.

Fietshuur. Via Rooms on Water kunt u goede Batavus fietsen huren met korting. De prijs: Goede Batavus fietsen voor €10/ dag (i.p.v. €12,50). U kunt de fietsen ophalen aan de achterkant van Rotterdam CS. Via mij kunt u contact opnemen met de verhuurder om een reservering te plaatsen.

Fietstours. Vanaf €27 p.p. bij minimaal 10 deelnemers
U kunt een keuze maken uit 4 verschillende boeiende en verrassende fietstours. Ik raad u aan zo’n tour aan het begin van uw verblijf te doen, zodat u daarna de voor u meest interessante stukken van Rotterdam verder kunt ontdekken.
– Highlights (2,5 uur). Alles wat u gezien moet hebben. Architectuur, geschiedenis, cultuur en bezienswaardigeheden):
– Havengebied (3 uur). Containerschepen, natuur, high tech en havenkranen). Prijs: + €3;
– Wilde West tour (2,5 uur. Street art, buiten de gebaande wegen, locaal, design, cultuur);
– Food tour (4 uur). Proef heerlijk eten. Locaal, traditioneel, exotisch, zoet en smaakvol, incl. een locaal biertje). Prijs: + €26
Prijs: €27 p.p. incl. fiets (+eventuele meerkosten, zie de betreffende tour)
Wandeltours. 3 verschillende wandeltours á €23 p.p.. Foodtour (4 uur, + €26 ), Dakentour (2,5 uur, +€6), Highlight tour (2,5 uur);
Watertaxi Rondvaart. Vanaf de steiger achter Rooms on Water. Max. 12 personen. 30min.: €85; 45min.: €110; 60 min.: €130.

Ontbijtservice á €12,50 (onder bepaalde voorwaarden, zoals: tafels en keuken moeten schoon zijn, afwas moet gedaan zijn en ik heb een deel van de koelkast nodig. Eindtijd ontbijt is 10.30 uur).

(Aanvullende) huisregels voor groepen

In 2017 heb ik het ruim van mijn schip verbouwd tot deze b&b en groepsaccommodatie en daar ben ik erg trots op. Ik ga er vanuit dat u respectvol met mijn inventaris en accommodatie omgaat. Gaat er toch iets kapot, geef dit dan z.s.m. door aan mij. Ik woon achterop het schip.
O.b.v. het eerste half jaar ervaring met groepen, heb ik onderstaande lijst moeten samenstellen. Sommige punten lijken overbodig, maar bleken toch voor te komen….

  • Rooms on Water is geen feestboot, dus geen harde muziek, confetti, e.d.;
  • Geen plakband op muren plakken;
  • Geen handdoeken, stoelen van RoW buiten op het terras gebruiken;
  • Niet op de bank slapen, wel in de bedden;
  • Vanaf 23 uur moet het rustig zijn aan dek. Bij veel geluid binnen: sluit de deur/ ramen. Geluid draagt ver over het water;
  • Niet steengrillen/ gourmetten/ frituren binnen;
  • Het is in de gehele accommodatie verboden te roken. Op het dakterras mag het wel;
  • Afval scheiden in plastic, papier, glas en restafval. Dit kunt u aan het eind van de huurperiode aan dek neerzetten of zelf meenemen; U dient de gehele ruimte bezemschoon achter te laten én ontdaan van ál het afval. Doet u dit niet, dan breng ik €150 eindschoonmaak in rekening;
  • Het wordt gewaardeerd als u de bedden afhaalt;
  • Het hek en de voordeur goed sluiten.

Als u boekt gaat u ook akkoord met deze regels. De uitgebreide versie staat, met de algemene voorwaarden, op de pagina ‘Belangrijke informatie’

Evenementen in Rotterdam.

Bent u met een klein groepje, alleen of met z’n tweeën, kijk dan op de pagina bed & breakfast.
Wilt u reserveren? Ga naar de reserveringspagina.
Wilt u meer informatie? Klik op onderstaande knop.